Noorse knusheid by Heidi Marie Sperre-Flesland

woensdag 25 september 2013

Haar foto's worden veelvuldig gepind en geliked, haar huis is verschenen in Elle Decoration UK en verscheidene Noorse magazines, haar blog staat vol met inspirerende foto's: Heidi Marie Sperre-Flesland. Behalve interieurblogger, social worker en moeder, is Heidi Marie ook gespecialiseerd in digitale media (www.flymedier.no), waarbij ze klanten helpt in strategiebepaling, ontwikkeling en beheer van inhoud, fotografie en de visuele identiteit van hun websites. Geen wonder dat haar eigen blog er tot in de puntjes verzorgd uit ziet!

Het leuke vond ik bij het bekijken van haar blog, dat ik veel van haar foto's al eens op Pinterest voorbij had zien komen en had toegevoegd aan één van mijn borden. De dip dye-barkrukken, de kalender van schoolbordverf, de eetkamer met Eames-stoeltjes in verschillende opstellingen, de sterren-guirlande, en.. ga zo maar door.

Je kunt de blog van Heidi Marie vinden op www.frufly.no. Ook deelt ze veel mooie foto's via Instagram en Pinterest. Zeker een bezoekje waard!Foto's: met toestemming overgenomen van Fru Fly

3 opmerkingen:

 1. Wat heb je een super leuke blog!!
  Ik ga je volgen hoor!
  Ik zag je dat had gereageerd op mijn blog, leuk!
  Dankje wel!

  X Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thank you so much for all the kind words! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I so agree with you, she can really interiors :)

  BeantwoordenVerwijderen