#IGtourZwolle: Nog 5 dagen!

maandag 26 januari 2015

Het aftellen is begonnen: over vijf dagen is het zover. Dan vindt de enige echte Instagramtour Zwolle plaats! De afgelopen periode is het hier en op Instagram wat stiller, omdat ik samen met Clarieke volop bezig ben met de voorbereidingen voor de tour. En wat hebben we er zin in!!


Aanstaande zaterdag, 31 januari, gaan we op pad met een hele leuke groep Instagrammers (en bloggers). Voor wie niet weet wat een Instagramtour is: hier schreef ik er eens over. Een gezellige dag in de mooiste stad van Nederland, waarbij Clarieke en ik onze favoriete winkels en restaurantjes laten zien. En natuurlijk hebben we de hotspots geselecteerd op fotogeniekheid ;)

Vanaf 1 december kon het aanmelden beginnen, en binnen no-time zaten we vol!
Intussen is de route uitgestippeld, zijn de Zwolse ondernemers op de hoogte van onze komst, zijn de goodiebags zo goed als compleet, en zijn we bezig de puntjes op de i te zetten. Zoals het er nu uitziet is het zaterdag fris maar wel droog, dus dat is ideaal!

Het liefst zouden we iedereen wel meenemen op tour door Zwolle, maar 20 mensen is wel echt de max. Helaas, we zitten dus hartstikke vol. Maar het leuke van op pad gaan met allemaal Instagrammers en bloggers, is dat je gedurende de dag en de dagen erna hoogstwaarschijnlijk wel een hoop leuke plaatjes en verslagen van deze tour langs zult zien komen! Houd op 31 januari je telefoon dus in de buurt en check regelmatig even Instagram. Daar verzamelen we de plaatjes onder de hashtag #IGtourZwolle, maar je kunt natuurlijk ook gewoon de deelnemers van de tour volgen! Zo kun je deze dag een beetje met ons meegenieten, dat lijkt ons hartstikke leuk!
Deze leuke mensen gaan zaterdag mee op pad:
En natuurlijk wij zelf:
Volg ons om op de hoogte te blijven van alle leuke dingen die we meemaken tijdens de Instagramtour! Natuurlijk krijg je op www.handvolrust.nl na afloop ook uitgebreid verslag :)

Tot slot alvast een enorme BEDANKT naar alle meewerkende en bijdragende ondernemers, online en offline, die ons helpen om van deze Instagramtour een groot succes te maken. Wie dit allemaal zijn, zien, lezen en horen jullie (na) zaterdag :)

Tot zaterdag!

5 opmerkingen:

 1. Mooi verslagje.
  Ben heel benieuwd, want het is mijn eerste IG tour.
  Heb er in ieder geval veel zin in :)
  Groetjes, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk en veel zin in!!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ik deed er zaterdag 1 in Rotterdam voor de eerste keer. Kijk maar @jolanlelieveld of op mijn Rotterdamblog. Ik ga kijken of ik jullie kan vinden op instagram!

  BeantwoordenVerwijderen